Lån penge til dine drømme

Har du også altid haft store drømme om hurtige biler, luksuriøse rejser og altid høj sol. Alt dette forbliver dog i drømmen og bliver aldrig realiset, i det du ikke har de likvide midler til at udleve dine drømme. Du har måske et helt normalt kontorarbejde, hvor du arbejder syvogtredve timer om uge med en middelmådig løn. Du har siddet der i en længere periode og din chef overser dig og har endnu ikke tilbudt dig en lønforhøjelse. Du har tidligere optaget lån gennem långivere som er medlem af RKI-foreningen. Men hvis man er en dårlig betaler, og regningerne bliver overskredet ofte, risikere man at havne i RKI registeret. Være forsigtigt med at optage lån trods RKI, det er nemlig ofte nogle dyre lån.

 

Skab minder

 

Der er mulighed for at optage lån, så du kan leve det liv du har ønsket dig. Du har mulighed for at udleve drømmen om de hurtige biler, det luksuriøse liv og skabe minder som du aldrig vil glemme. Livet er til for at skabe minder, som man aldrig vil glemmes. Det kan være svært at skabe mindeværdige minder uden likvide midler, hvorfor et lån nogle gange kan være nødvendigt. Minder skabes bedst sammen med andre, så man kan diskutere minderne sammen de mange år efter, med et glædeligt tilbageblik. Når man låner penge, er det vigtigt man sammenligner de forskellige mulige långivere som der findes på markedet.

 

Vær opmærksom på ÅOP

 

Den vigtigste faktor for et lån er ÅOP. Årlige omkostningerne i procent, den viser hvor mange renter som der pålægges lånet. De kan også betegnes som stiftelsen omkostningen ved optagelsen af lånet. Jo lavere ÅOP´en er, jo mere fordelagtigt er det for dig. Jo lavere stiftelse omkostninger er der dvs. dit lån vil være billigere. Det vigtigt man sammenligner markedet for hvor man får den laveste ÅOP, man skal som udgangspunkt altid vælge den laveste ÅOP, da det vil give det billigste lån. Hvilket jo aldrig er interessen når man låner penge, jo mindre man skal betale jo bedre. Det er ligeledes vigtigt du finder et lån som matcher din privatøkonomi. Det er her vigtigt at overveje, hvor meget der skal lånes, og hvor stort et afdrag din økonomi har råd til, dertil skal der overvejes om man vil betale med en fast eller variable rente. Det kan ligeledes være en fordel at nedsætte unødvendigt forbrug, som eksempelvis en ubrugt Netflix konto, eller et dyrt telefoniabonnement, som man alligevel ikke har brug for.