Få samlet dine lån og få et større rådighedsbeløb

Du har længe haft en økonomisk hård situation og der har ikke været nogle jobtilbud, som der har vækket dine interesser, hvorfor du har været nødsaget til at optage lån. Du har typisk optaget kviklån eller smslån, da det har været det mest bekvemmelige for dig. Det har betydet du har optaget lån mange forskellige steder og renten er ekstrem høj. Som sagt når du optager mange mindre beløb ved forskellige banker, så er renten typisk højere. Dit overblik er ligeledes mistet og det hele er uoverskueligt.

 

Undgå unødvendig stress

 

Du har længe gået med stress og har haft ondt maven over din manglede orden i privatøkonomien. En god idé til at for ro i maven og mindre stress er, at samle alle sine lån et sted. Det vil skabe ro i maven og du får det fulde overblik over dine udgifter. Det anbefales derfor at optage et samlelån, hvor alle dine lån er samlet et sted, på den danner du dig et stort overblik over de forskellige lån, som du har optaget. Derudover har du én rente som dækker alle dine lån. Den vil typisk være lavere, i det du har samlet alle dine lån i samme bank. Det giver dig ligeledes orden i din privat økonomi. Du kan få samlelån hos eksterne långivere eller hos din egen bank.

 

Undgå RKI

 

Det vil som udgangspunkt, altid være billigere at optage lån i sin egen bank. Banken vil dog kun låne dig penge, hvis din kreditværdi er i orden. Det betyder hvis du har optaget mange kivklån eller lignende lån uden for din bank, så vil det mindske din kreditværdi. Ydermere hvis du er en dårlig betaler som er registeret i RKI, så vil det mindske din kreditværdi. Dette kan have betydning for dine fremtidige muligheder for at låne penge og, det bliver vanskeligt at blive tilknyttet et, benzinkort, dankort, kontaktlinse abonnement, internet abonnement eller lease en bil.

 

Hold styr på ÅOP

 

Der findes heldigvis også andre långivere som kan varetage dine lån, som ikke er din privat bank. Der findes eksterne långivere, som altid vil varetage ny lån. Der skal man dog være opmærksom på den høje rente og ÅOP som der ofte er tilføjet. De højere renter vil gøre dine lån markant dyrere og sværere at betale tilbage. Hvorfor det igen anbefales at stifte sig et samlelån, hvor man får den samme rente og det fulde overblik over ens udgifter.